Info

Met StudioJunkies willen wij als Gearjunkies een nieuwe weg inslaan op het gebied van bloggen over de studiowereld. Wij geven iedereen een kans om zijn haar verhaal te doen, van wat ze meemaken in de industrie, tijdens optredens, tijdens opnamesessies, als producer, als mastering engineer, als vertegenwoordiger, als fabrikant.

 

Dit kan zijn een interview, live verslag, events of iets wat je meemaakt in je eigen bedrijf. Sven Lans, een geluidstechnicus met een eigen studio uit Vlissingen en Jeffery de Gans, mastering engineer met zijn eigen mastering studio uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn de eerste twee gast bloggers die regelmatig iets gaan bloggen op Studiojunkies.

 

Daarnaast heeft StudioJunkies twee vaste bloggers: Wouter Veltmaat, een mastering engineer met een eigen studio en Marc van den Hurk, producer, DJ en eigenaar van een studio en opleidingsbedrijf voor producers en muzikanten, beiden uit Eindhoven.

 

StudioJunkies gaat niet alleen maar over belevenissen in de studio. Je zal hier ook interviews, tutorials en het laatste nieuws vinden.
StudioJunkies maakt deel uit van Gearjunkies.Network. Belangrijkste onderdeel in dit netwerk is Gearjunkies.com. Dit is een internationale website, gerund vanuit Nederland, voor alles wat maar te maken heeft met apparatuur (gear) op het gebied van elektronische muziek.

 

Advertenties en affiliates
StudioJunkies wordt voor een gedeelte betaald door opbrengsten uit advertenties (banners) en affiliate links. Als we naar een bepaald produkt doorlinken, krijgen we daar soms een kleine vergoeding voor. Als je dus een produkt op StudioJunkies tegenkomt dat je graag wil hebben en je koopt het via de affiliate link dan help je ons een beetje bij het runnen van deze website.

 

Echter je kan gerust zijn dat we onze adverteerders en sponsors niet toelaten om met hun mening over een produkt onze eigen (journalistieke) mening laten beïnvloeden. We zullen nooit een produkt aanprijzen dat we of niet zelf gebruikt hebben of waar we niet blij mee zijn. Onze produktposts en -reviews zullen te allen tijde onafhankelijk en eerlijk zijn.

 

Muziek op deze site
De muziek op deze website is voor promotioneel gebruik. Als je muziek van de artiesten die op onze website staan goed vindt, moedigen wij je aan om deze te kopen en zo de artiest te steunen. De gratis tracks op deze website worden aangeboden als ‘LEGALE’ gratis download. Deze zijn door de artiest of het label c.q. management van de artiest als zodanig (legale gratis download) vrij gegeven.

 

Wil jij deel uitmaken van StudioJunkies? Neem dan contact op met ons! Stuur een email naar marc@gearjunkies.com.