Samsung Galaxy Tab2 10.1: Android goed voor in de studio of podium?

Toen de Apple iPad 1 uitkwam heb ik op Gearjunkies een reeks reviews geschreven over gebruik van deze tablet in de studio en in op het podium. Snel kwam ik er achter dat er veel apps bestaan, en intussen komen er maandelijks vele bij.

Maar ik vroeg me een week geleden af: hoe zit dat bij Android met audio en MIDI? Nou dat kun je maar op één manier uitvinden: testen. Met medewerking van Samsung Nederland, die voor ons een Galaxy Tab2 10.1 heeft geregeld, ga ik de komende maanden eens uitvinden of Android tablets net zo handig zijn als de iPad.

En tips voor apps en toepassingen zijn meer dan welkom!

Geen reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>