Voor in huis of studio: de Roland CM 110 en 220 speakers

Voor muziekliefhebbers is het heel belangrijk dat hun favoriete nummers en artiesten perfect weergegeven worden en dat er geen afbreuk wordt gedaan aan hun muzikale creaties. Dit is mogelijk met de nieuwe CM-serie van Roland. Het 2.1 kanaals systeem bevat meerdere aansluitmogelijkheden en kan dus op verschillende manieren van dienst zijn.

Door het rijke, diepe geluid is dit systeem niet alleen perfect voor studiomuzikanten, maar het is ook geschikt voor home entertainment.

De CM-220 en CM-110 zijn 2.1 kanaals systemen, bestaande uit een hoofdunit (subwoofer) en twee satellietluidsprekers. Dankzij de veelzijdige inputs kan je allerlei analoge en digitale apparatuur aansluiten, zoals elektronische instrumenten, audiospelers en zelfs computers. Het rijke, diepe geluid maakt dit systeem ook zeer geschikt voor home entertainment. Vul je huis of studio met een krachtige sound en geniet van de muziek in het full-range formaat waarvoor ze bedoeld was.

De CM-110 levert een totaal vermogen van 100 Watt, perfect voor de vele filmliefhebbers in ons midden. Met behulp van deze audiobeleving wordt je recht in de film gekatapulteerd.

En voor de fuifbeesten is er de CM-220 die een vermogen levert van 200 Watt. Zo maakt u uw homeparty’s nog aangenamer.

De hoofdunit en twee satellietluidspreker kunnen vrij geïnstalleerd worden in elke kamer. Er bestaat de mogelijkheid om een bijhorend monitorstatief aan te schaffen, waardoor nog eens extra mogelijkheden vrijkomen. De speakers kunnen met behulp van dit statief overal makkelijk geplaatst én verplaatst worden. Handig voor uw speeches en presentaties!

Ook met het ecologische aspect houdt Roland rekening. De CM-110 en CM-220 beschikken beiden over een Auto-Off schakelaar. De speakers schakelen vanzelf uit als er een bepaalde tijd geen activiteit meer is. Dat werkt natuurlijk energiebesparend.

Beide modellen zijn in zwart en wit verkrijgbaar. Meer informatie vindt je op www.rolandce.com

Geen reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>