Roland Jupiter 80 version 2 en JP Synth Editor beschikbaar

Roland heeft een update uitgebracht voor de Jupiter 80. Version 2 is een gratis update waarmee je een aantal geweldig nieuwe presets krijgt, nog meer geluiden, een geheel vernieuwd startscherm voor het kiezen van je geluiden, vintage low pass filters, nieuwe multi-effect structuur en nog veel meer.

Daarnaast Heeft Roland de JP Synth Editor uitgebracht voor Apple iOS. Deze gratis iPad app heeft je de mogelijkheid om direct vanuit de tablet je sounds in de Jupiter 80 en de nieuwe Jupiter 50 te bewerken. Helaas is dit ook het enigste. Ook een nadeel, nadat Studiojunkies te app heeft getest, is dat hij enkel aan te sluiten is via de Apple Camera Connectie kit. Persoonlijk zou ik graag zien dat dat hij ook MIDI zou kunnen uitsturen en ontvangen, zodat je hem met de Alesis ioDock kunt gebruiken.

Maar het is een mooie update, en de Jupiter 80 is er zeker een stuk meer volwassener door geworden.

Geen reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>