UA UAD-1 inruil actie – 200 euro terug bij aanschaf UAD-2

Universal Audio heeft een schitterende actie met de UAD-2. Gebruikers die nog een UAD-1 DSP kaart in hun computer hebben zitten, of in de kast hebben liggen krijgen bij inlevering van deze kaart 200 korting op een nieuwe UAD-2 of UAD-2 Satellite.

Via onze affiliatie partner i4-muzique hebben wij vernomen dat dit bij hun niet alleen in de winkel kan, maar dat ze een systeem hebben opgezet zodat je ook in hun webwinkel kan profiteren van deze actie. De Universal Audio actie loopt tot en met 20 juni 2012.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar hun eigen blog: i4-muzique blog.

Geen reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>