MusikMesse 2012 rumour: Propellerhead Re rack extension software

Via één van de bezoekers van Gearjunkies kregen we een tip dat Propellerhead een Trademark heeft aangevraagd voor Re rack extension. Dit, samen met een uitnodiging die we gekregen hebben voor een pre-meeting oor de messe met CEO Ernst Nathorst-Böös van Propellerhead geeft aan dat er iets mooie op komt is van dit Zweeds bedrijf.

Maar wat wordt het dan? Wij vermoeden en de geruchten op internet delen dit, dat het zou gaan om VST/RTAS/AU implementatie van de instrumenten en effceten an Reason, buiten ReWire om. Ook gaat het in de toekomst ogelijk worden om software van derde aan de Propellerhead prodtcetn te koppelen via een patch paneel, wat we nu in de hardware omgeving ook al doen.

De dinsdag voor de messe heb ik een meeting met Ernst Nathorst-Böös, dus dan zeker meer nieuws!

2 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>