De MusikMesse 2012 in Frankfurt komt er weer aan

De NAMM is het voorbij, en het ius nu Maart dus is het Musik Messe tijd! Van 12 tot en met 24 maart is in Frankfurt alle het nieuws te bewonderen van de NAMM, en natuurlijk hopen we op vele nieuwe producten, en ik moet zeggen: ik heb al wat gehoord in de wandelgangen en het beloofd een leuke beurs te worden.

Een Team van StudiojunkiesGearjunkies en DJ2DJ loopt in Frankfurt rons om verslag te doen van de Messe, maar we hebben jullie hulp ook nodig! Heb je een tip voor ons, heb je een product waarvan je zegt: daar wil ik meer van weten, vertel het ons via de comments !

Tot in Frankfurt!

1 reactie

  1. Vasc zegt:

    Het zou mij benieuwen of Access weer eens met iets (echts) nieuws komt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>