Nektar Panorama P4 Reason MIDI controller

Er gonsde al een tijd geruchten over een unieke Reason controller, en nu is het officieel: Naktar, een bedrijf dat gevestigd zit in Californië kondigt me trots de Panorama P4 aan. ‘s Werelds eerste unieke controller voor Propellerhead Reason. En het mooie is: jij kunt er eentje winnen!

De Panorama P4 is Naktar’s visoe van hoe een keyboard controller eruit moet zien en moet functioneren. Omdat er al veen controllers op de markt zijn, was het een uitdaging om een MICI controller te ontwerpen met hetzelfde gevoel als Reason.

De Panorama P4 maakt gebruik van een uniek communicatie protocol dat speciaal voor Reason is ontwikkeld. Vanzelfsprekend heeft hij alle functies van een normaal MIDI keyboard, zelfs een MIDI uitgang ontbreekt niet.

Tijdens de NAMM 2012 op 18 januari zal de Panorama P4 gepresenteerd worden aan het publiek en de pers.

Maar wacht… ik zei iets over winnen? Het is nu mogelijk om de allereerste Panorama P4 die ooit gemaakt is te winnen. En de regels zijn simpel: Antwoord een simpele vraag en Nektar zal een winnaar trekken. Je kunt meedoen totdat de NAMM van start gaat.

De Panorama P4 zal leverbaar zijn in het eerste kwartaal van 2012, de prijs is nog niet bekend. Meer informatie over dit MIDI keyboard en de prijsvraag vindt je op www.nektartech.com

1 reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>