Welkom op Studiojunkies.nl

Studiojunkies is het blog van, … ja van iedereen. Iedereen die iets te vertellen heeft uit de studio-, mastering-, en muzikantenwereld krijgt een platform. Maar Studiojunkies is van iemand, van iets: van Gearjunkies Network.

Gearjunkies.com, bekend bij iedereen is een Engelstalig blog over synths, MIDI, software, studio en de DJ wereld. De drie oprichters hiervan zijn Eric Thoolen, Mark Dobrinic en Marc van den Hurk. Mark met een K houdt zich voornamelijk bezig om alles technisch draaiende te houden en doet de marketing, Eric is de ‘news editor’ en houdt ook het DJ blog www.DJ2DJ.nl bij. Marc van den Hurk is binnen Gearjunkies diegene die verantwoordelijk is voor persrelaties en kontakt met fabrikanten en schrijft zelf ook reviews.

Met StudioJunkies willen wij als Gearjunkies een nieuwe weg inslaan op het gebied van bloggen over de studiowereld. Wij geven iedereen een kans om zijn haar verhaal te doen, van wat ze meemaken in de industrie, tijdens optredens, tijdens opnamesessies, als producer, als mastering engineer, als vertegenwoordiger, als fabrikant.

Dit kan zijn een interview, live verslag, events of iets wat je meemaakt in je eigen bedrijf. Sven Lens, een geluidstechnicus met een eigen studio ergens tussen Arnhem en Nijmegen, en Jeffery de Gans, mastering engineer met zijn eigen mastering studio uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn de eerste twee gastbloggers die regelmatig iets gaan bloggen op Studiojunkies.

Daarnaast heeft StudioJunkies twee vaste bloggers: Wouter Veltmaat, een mastering engineer met een eigen studio en Marc van den Hurk, producer, DJ en eigenaar van een studio en opleidingsbedrijf voor producers en muzikanten, beiden uit Eindhoven.

StudioJunkies gaat niet alleen maar over belevenissen in de studio. Je zal hier ook interviews, tutorials en het laatste nieuws vinden. Wil jij deel uitmaken van StudioJunkies? Neem dan contact op met ons!

1 reactie

  1. Mark Dopey zegt:

    Cool! Maak er wat moois van; de site ziet er alvast errug slick uit hoor!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>